16 Ağustos 2020 Pazar

MİLLET KAHRAMAN ARIYOR

Cemil Meriç, “Millet namusunu emanet edeceği kahramanlar arar” der. Kahramanlar sadece savaşta ileri atılıp şehit olanlar değildir; milletin büyük güç olma iradesini gerçekleştirecek şahsiyetli politikaları üreten ve uygulayanlar da kahramandır. Bizim bu kahramanlara ihtiyacımız var, fakat ne yazık ki Türkiye medyanın ürettiği kahramanlarla oyalanmakta. Kahraman olması gerekenler de küçük hesaplarla birbirlerini azaltıp durmaktalar.
Peki Türkiye’nin türküsünü kim söyleyecek? Derdimiz bu.
İsimsiz kahramanlarımız her zaman mevcut.Bunlar yaşayan hal ehli insanlardır. Vakit gelmediği için başlarını dışarı çıkartmazlar. Günü geldiğinde , topluma yön verecek, onları Hakk ve hakikate yönlendirecek birilerinden bu toplum hiç yoksun olmadı.
Denizler üstten dalgalanır ama ırmaklar yatağındaki engebelerden dolayı alttan dalgalanır. Türkiye’nin türküsünü milletin gerçek dertleriyle dertlenen, zihninde ve yüreğinde daha iyi bir gelecek üretmenin/inşa etmenin yükünü taşıyan ve bu ülkenin gayri resmi tarihini yazan kitleler söyleyecek. “Neyi kaybettiğini hatırla” meselesinin peşine düşen milletin organik aydınları söyleyecek.
Bu ülkenin, hakikate sadakat şerefimizdir diyecek yürekli çocuklara ihtiyacı var.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder