21 Nisan 2020 Salı

İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ VAKTİN TECELLİLERİ

2020 yılı için bazı şahıslar Mehdi Resul zuhur ve kıyamet alametleri zuhur yorumları ve tevilleri yapmaktadırlar. Bu hususlar zahir ulemasının konusu değildir. Kati konuşmak zararlıdır. En az zararı ise kendisinin mahcup olmasının ötesinde İslamı zayıflatır niteliktedir. Bu haberleri verenler,iletişim vasıtalarının yaygınlığından istifade ederek kendi nefislerini tanıtmak istekleridir. En güzel yaklaşım; Resulullah efendimize "Kıyamet ne zaman?" diye soran kişiye verdiği cevaptır:"Kıyamet için ne hazırladın?
Gaybi haberler umumun konusu olamaz. Ehline ait olup,Hak Teala'nın bir sırrı olup bu sır bir takım perdelerle örtülmüş şekilde ifade edilir. Şahsa münhasır olan bu nakiller, avama aktarılırsa, aktaran zarar görür.
Ancak içinde bulunduğumuz 2020 ve devam edecek yılların garaipleri, 2023 de gelecek olan sahibüzzamanın geliş işaretleri olduğunu Necib Sultanım ifade buyurmuştu.
Belki de bu hadiseler İslam'a meyli artıracaktır. Necib Sultanımın buyurduğu gibi "Az çalışma ile çok kazancın, az ibadetle çok sevabın kazanılacağı devir olup herkes evliya olacak amma mürşidi Kamil azalacak imiş. Çalışmayan ev kadınlarına devlet maaş bağlayacak imiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder