30 Haziran 2020 Salı

ŞEYTANİ FİKİRLER

Paraya sahip olma uğruna bazen insanın aklına şeytani fikir dürtüleri geliyor. Türkiye, Libya'da asker bulunduruyor ve mevcut hükumeti isyancı Hafter güçlerine karşı koruma mücadelesi veriyor. Acaba Mevcut hükumet Türkiye'ye kaç dolar verdi, yahut dolar yerine Petrol verdi mi?
"Bataklık"operasyonu namıyla uyuşturucu baronlarına yasal işlem başlatıldı ve tüm mal varlıklarına el konuldu. El konulan nakit, araç ve tapunun değeri katrilyon TL.
Yarın,"nereden buldun" nam altında, Dolar milyarderlerinin mal varlıklarına el koyarak,gelirlerinin kaynağını izah edemeyecek bir pozisyona sokup uzlaşı adı altında bir takım feragatler istenebilir mi?Burası Türkiye demeli mi? Yoksa hukuksuz yolla hak mı temin edilmekte. Malum, gelirinin kaynağını açıklayamayan yahut vergilendirmeyenlerin başına gelebilecek bu durumlar da devlet haksız sayılmaz.
Rüzgar tersine dönebilir. Devlet imkanlarından büyüyen "prens" tabir edilen inşaat zenginleri gün gelir sermayelerinin elinden uçtuğunu görüp, canlarının bağışlanması karşılığı olanlara razı gelebilirler.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder