16 Temmuz 2020 Perşembe

BİRGÜN

Bir gün, Fetö cemaatini devlet içinde büyütüp onların kadrolarından istifade ederek Yargıyı, Emniyeti öncelikle onlara teslim edip, yarının ve emniyetin gözü kara birimleri vasıtasıyla askeri vesayetle hesaplaşma içine girenlerin, kuvvet komutanlarının dahi hesap sorulabilir konumundan zevk duyup amaç için her şey meşru olmasından rahatsızlık duymayıp Paralel devleti kendi elleriyle inşa edenler, bu yapının canavarlaşarak kendilerine döndüğünü görünce "aldatıldık" mazeretine sığınamayacaklarını, ortada işlenmiş ne kadar suç varsa ortaya çıkıp hesap vereceklerini bilmelidirler. Hak Teala'nın verdiği mehil hüküm sürmektedir. Güçlü gözükenler bu mehlin farkında olmayabilir ve mevcut durumu kendi kabiliyeti sayabilir. ADİL VE HAKİM sıfatları celal tecellisi altında zuhura geldiğinde fırtınadan zarar görmeyecek pek az kişi kalacaktır. Rabbim bu gün gelmeden tevbe edip, pişman olarak, mümin kardeşliği ruhunu canlandırmayı ve bu şekilde affa ulaşmayı cümlemize nasip etsin.amin

1 yorum:

  1. Bir şıh, mürşid-i kamilinden beslenemiyorsa neye benzer bilirmisiniz.
    Zahir-i gözü görür amma
    bâtın-i gözü kördür.
    Mevlâna Efendimizin bendesi olduğunu söyleyipte, sağ elin Hakka doğru açık olması'nın hikmetini kavrayamayıp, elini yumruk yapıp, insanlara merhamet şefkat kapılarını kapatandır.
    Evlerinden kendini savunmak için bir kesici alet bile çıkmayan anneleri, yavrularıyla birlikte yokluğa mahkum eden (canavarlarşan) zihniyete alkış tutacak kadar zavallıdır.
    Allah cc seni, sana bende olan dervişlerinin hürmetine;
    bâtın gözüyle görmeyi,
    Kamil babaya (KS) Hakkıyla Hakikî varis olmayı nasip etsin..
    *40 yıldır Torun diye hitap ettiği ona(KS) torun olmaktan şeref duyan Bünyamin Uzun

    YanıtlaSil