27 Temmuz 2016 Çarşamba

SİMURG MİTOSU

eweeet masalın sevgili tefekkürzade çocukları..yazmadığım zaman beni mesajdan "bize beyin cimnastiki gönder -beynimiz acıktı -alıştık bi kere düşünmek istiyoruz ve kendimizi düşünürken başkalarını düşünmediğimiz içünde kimseye bulaşamayıp fitne fesatta olmuyoruz ve günden güne manen ilimde zengileşiyoz-tevhid sanatlarında usta oluyoz ve kendilerinde bişey var sandığımız pek çok zevatıda açık ara farkla idrakte geçiyoz "diye sürekli beni tefekkür tacizi ediyorsunuz ya bazen, bazılarınız.şimdi kendime kahve yaparken sizi belki sinirden cinni krizler geçiirtecek ,belki sevinçten hoplatıp zıplatacak ve belkide beyninizin devrelerini yakacak yeni tefekkür mevzubahsi buldum...üzerinde bende henüz düşünmedim..aklıma yeni düştü.jeton köşeli ,şifre henüz girmedi ve konumuz 
şimdi memleketin başına gelen malum ve senelerdir MARDUK-MEHDİ-FOTON KUŞAĞI-KIYAMET BİLİNCİ İLE TOPLU UYANDIRILIŞ olucekti ya hani..eee MEHDİ GELİNCE ONLA AYNI GÜÇTE VE ANLAMDA BU DEFA TAM ZITTI OLAN DECCAL de zuhur edecekti değil mi? ewweeett..eeeeee! peki düşünelim bakalım bu manada marduk-tammuz en sıcak hekate köpek sıcaklarında şira dan geçerken TARIK DARBELİ VURUŞLU YILDIZ BİZE NE GETİRDİ !!!!
DECCALliyet bilincimizle evvela hepimiz olayı bize sanal gösterildiği gibi anlayıp-ben de dahil face başında fitne fesada düştük değil mi? amma o kendilerinin mehdisi ve o mehdi liderin askeri olanlarsa emri alır almaz ulul emre uyup sokaklara çıkıp ölümüne -cansiperane direndiler ve bugünkü TÜRKLERİN ERİŞİLMEZ TARİHİNİ BİR GECE DE YİNE YAZDILAR değil mi?
ve biz sanal alemde atıp tutarak sadece lafazanlık ettik!!!!!....
.uyananlar yine uyandı.uyuyanlar uykuya verdi orucu  gitti..
ve olay SALALARLA -EZANLARLA ŞAM DA AK MİNAREDE DUYURULDU mu ? yessss.. (* ŞAM DEMEK kam-kamil-güneş yani RUH da demektir)
ve olay sabahı bazı kişilerin mehdisi ak camide İMAM OLUP NAMAZ KILDIRDI MI ? yessss..
dolayısı ile gelecekte ki mehdi ve deccalleri beklemek yerine,içinde yaşadığın anda ki mehdi ve deccali okuman daha akıllıca ve işe yarar değil mi? yesss
mesela sen bu kıyamet koparken ne yapıyordun?.. "elinizde yeşil bir fidan varsa ,kıyamet de kopsa o yeşil fidanı dikin" diyen peygamber emrine uyup,olayları güzel ve hayra yorup BİRLEŞTİRİCİ -TEVHİD EHLİ OLARAK MI ortaya çıktın,yoksa deccal askeri olarak fitne fesad ,AYRIŞTIRIP BÖLÜCÜ olarak mı olaya dallama girdin..
hee!!! senin mehdin ve senin deccaliyet idrakin şimdi ne alemde 
pekiii...senin mehdi idrakin gelip,fitne fesad deccaliyet idrakini öldürüp,kötü zanlarını müslüman edip,onları hidayete erdirip kendi RUH MEHDİSİNİ İNDİRTİP ,EZAN-SALA OKUYUP HEPSİNİ müslüman edip ARDINA TAKIP NAMAZ KILDIRDI MI ?
ve geldik MEHDİ= DECCAL idraklerimizden sonra geleceği farz edilen İSA BOYUTUMUZA .....EWEEET TOP SİZDE nur cihan/ 23 temmuz 2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder