28 Haziran 2016 Salı

Beyin kanaması geçiren Nöro-anatomist 'öbür tarafı' anlatıyor!

ÖL VE OL İLMİ
tüm kadim dinlerde ve öğretilerinde olan,yaşarken değişik metodlarla =seyrü sülükle ölmeden evvel ölmeyi yani, İDRAKEN-GÖREREK-BİREBİR DİRİ YAŞAYARAK deneyimlemeyi ve O BEYAZ IŞIKTA NE OLDUĞUNU HEPİMİZ MERAK EDERİZ DEĞİL Mİ :)? ewweeet..
işte binlerce seyrü sülük metodu ve ölmeden evvel ölme deneyim kaydı vardır ,ki, bu yoldan gelenler bir şekilde bu kayıtlara ulaşırlar ve kendilerini test edip-madden de yanlız olmadıklarını bilirler..
KİTABI SOL DAN VE KİTABI SAĞDAN VERİLENLER yani ashabı şimal ve ashabı yemin (ayet) İLMİ
bir defa bu deneyimi herhangi şekilde ,ister dini metodlarla veya kaza-kader olarak tıbbi deneyimlemiş olsun,o kişinin artık hayatı değişmiş ve aklı yeni akıl olmuştur..bu klipte de anlayacağınız gibi beynin sol TEK -BİREYCİ yanından ,sağ BİRLİK -BİZ ayarına geçerler..bu kişiler artık herşeyi brleştirebilen VAHDET-BİRLİK BİLİNCİNDEDİRLER..TEVHİD DENEN ŞEY YANİ..çünkü SAF BEYAZ IŞIK NURU -enerji olmuş ve atom altına dağılmış ve sonra bunu HİÇLİK DENEN FENAFİLLAH ı yaşadıktan sonra tekrar tekliğe-tekil ama kendisine CAMİ alemine dönmüştür..
bu bilgileri normal dervişler ve sıradan insanlar anlatsa hemen herkes alay eder ve hakaretle -aşağılayarak" deli" der gülerler..fakat taktiri ilahi bunu ,çok hayırsever ve başkalarının sağlığı için kendisini feda eden bir bilim kadınına lütfetmiştir ki,o anlatsın ve bizde bilimsel olarak anlayıp inanalım diye..sevgiler..
not: sakın bu anlamı deneyimlemek için madde ölümü deneyimlemek zan etmeyin lütfen.bu eski idrakten ölmek bir defa beden dışı deneyimi yaşayıp,kendisini ışıktan seyredip,yine kendi bedenine geri dönmektir..bir tür hologram başka alemlerin kaydı gibi

nur cihan


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder