24 Aralık 2018 Pazartesi

"RAHMANIN NEFESİ YEMEN DEN HALA GELİYOR MU ?"

"RAHMANIN NEFESİ YEMEN DEN HALA GELİYOR MU ?" TEFEKKÜRÜ: Merhaba ...şimdi sırada iki gündür yayınlanmayı bekleyen haberimiz var.. bildiğimiz gibi vahabi ingiliz uşağı suudi yönetimi iktidarda kalabilmek için siyonist batı ile işbirliği yapıyor. iktidarını kaybedip ailecek katledilmemek içinde tüm servetinide ,kendisini korumaları için ingiltere= abd =israil yönetimine haraç olarak veriyor..sürekli sahiplerinin istedikleri silahları almak ve istedikleri yerde savaşı körüklemek ve işkence için müslüman kardeşlerinin kanını döküyorlar....herşeyleri altından olsa, sofralarında develer dolusu yemekle dolsa da ,onlar hiç bir müslüman ülkeye zırnık rızık koklatmadığı gibi ,birde kardeşlerine terör üreterek öldürüyorlar.. ama istedikleri kadar kaçsınlar sahipleri saddama -kaddafiye -mısıra ve diğerlerinin liderlerine ne yaptıysa aynını onlara da yapacak -göreceğiz..
ve sizce bunu neden yapıyorlar ?
bilmiyorum.. ama muaviye soyu olarak onlar; kalpleri para-makam ile zorla islama ısındırılanlardan yani münafıklardan oldukları için tabii.. ve bizim içinde onların kalben müslüman oldukları hükümsüzdür.. hakikati allah bilir tabii.
şerefsiz muaviye soyu yönetimler sadece suudda değildir..o ailenin tüm kardeşlerine ,ortadoğu cetvelle çizilip birer kırallık olarak ingilizlerce OSMANLIDAN GASB EDİLEREK VE SIRTINDAN VURULARAK VERİLMİŞTİR.. işte aynı ailenin kardeş sevgisini hep birlikte tüm ortadoğu ve islam coğrafyasında görüyoruz..buna ingiliz siyasi kalleşliği de denir bilirsiniz.. bir yerde kaos ve terör ve savaş ve açlık varsa denir ki KESİN BURADAN siyonist BİR İNGİLİZ GEÇMİŞTİR..
şimdi ne söylesek boş.. dünyamız kötülükle mücadele ediyor.kadim karanlık ile aydınlık yani ışık savaşları bunlar..iyi ile kötü ,güzel ve çirkin savaşları.. kötüler bunu kaostan düzen çıkacak ve dünyanın ilkel geri kalmış saydıkları ulusları imha edilerek seçkin ari bir sınıf ile onlara hizmet edecek yüksek kabiliyetli az seçilmiş köle kalsın diliyorlar... yani kendilerince iyi tanrıyı oynuyorlar..
iyilerse daima çok pasif.. pasif olmak sana tokat atana öbür yüzünü çevirmek değil ama nedense masus halkları ezerek dinle yönetmek için öyle anlatılmış...
pasif -sessiz güç aslında en tehlikeli ve en güçlü güçtür..ama kullanmasını bilecek zeka ve ehliyetli kişilerde işe yarar...
ve yemen..HEMEN ÇOĞUMUZUN -BEN DAHİL ,ATALARININ BEDENLERİNİN ŞEHİT VEYA KAYIP OLARAK KALDIĞI ÜLKE.. RAHMAN ESMASINA MAZHAR OLAN HZ SÜLEYMAN NIN ,KURAN DA EN ÇOK ÖVÜLEN EŞSİZ KARISI SABA MELİKESİ BELKIS IN ÜLKESİ .. yani süleyman nebinin birde oğlu olduğu söylenen belkıs ın ülkesi..ve bu kadın tabii ki bir kara derili bir efsaneler efsanesi leyla.. ve belkıs ın annesi bir cin babası ise bir insan kabul edilir.. ve belkıs çok adil ve çok ilimlere sahip bir melikedir..halkı sabilik dininden dir ki O SABA MELİKESİDİR..ve RAHMAN esmasının mazharının mahremi-haremi dolayısı ile namusudur..böylece RAHMANIN KOKUSU YEMEN DEN NEDEN GELİYOR A bir nefes adım aldık inşallah..ikincisi o devirde zamanın sahibi makamı veysel karanin dayısı yani ,karaninin o meşhur annesinin kardeşidir de demişler....
ve bugünki hazar denizi türk yahudileri kendilerini sami soyu kabul edip-ari aryan uygur türklerini İSRAİL =SAMİ =SAF BEYAZ IRK KABUL EDEREK ; ingiltere başta olmak üzere avrupada tüm yönetimleri aynı aile İSRAİL ferdleri yönetir..tüm akademia, silah, kimya, gıda ve sanal ekonomi onların elindedir.. dünyanın altının yarısından çok daha fazlası abd adlı bugünki aunnakiler olan amerikalılardadır..türklerin osmalının parası ve altınları ve merkez bankası ise ingiliz kraliçesindedir.. neden ?bilmiyoruz neden ? TC ülke kurulurken biz manda olunca , mandalık bunu gerektirdiğinden öyle yapmışlar demek ki.. altınları, madenleri ,tohumları, alfabemizi, soylarımızı sopalarımızı ,ahlakımızı ve dinimizi ve ekonomimizi onlara emaneti ehline veriniz gereği vermişiz mecburen..
bize kala kala ne kalmış; NERDE SÜRGÜN ,NERDE YARDIM EDİLECEK İÇİNDEN GEÇTİĞİMİZ ÜLKE KALDIYSA ,KAPIMIZI VE GÖNLÜMÜZÜ VE KESEMİZİ AÇMAKLA, ALİ CENABLIK EMRİ KALMIŞ..ve allah kerim ki, biz türkleri el kerim yapmış.maşallah bize..
ve YEMEN..belgeselleri izlerseniz, yemen de ailede aşırı şiddet ve zulüm olduğunu görürsünüz..pazarlarda uzun odunlar sopalar satılır..öğretmeneler, babalar, kocalar çocuklarını kadınlarını oturdukları yerden kalkmadan sürekli dövebilirler..ve yemenliler de çinller ve ,taylandlılar ve pek çok köle toplum gibi ağızlarında sürekli onları gevşek ve uyuşturan bazı bitkileri çiğnerler..
YEMEN..eski hakiki en mükemmel ırk olan AMELİKA DEVLERİN SÜRÜLDÜĞÜ VE ADININ AD KAVMİ OLDUĞU YER..ve AD KAVMİ salih nebinin devesini kestiği için havaya kaldırılarak yere çalınmış ve yere batarken de paramparça edilerek sesle helak olmuş ayetle sabit kavimdir..içlerinden sadece salih nebiye iman eden cürhüm kabilesi mekke-bekke ye göç etmiştir ve hz ismail in hanımı o kabileden dir.. yani hz nebimizin bir soyu da oradandır..ARAB BENDENDİR BEN ARAPDAN DEĞİLİM sözünün hakikati hz nebi mezopotamyadan gelmedir..ve mekkeliler onu arap kabul etmezdi, yabancı sonradan araplaşmış kabul ederdi..
ve YEMEN .HALA BAKİR BÖLGE ..VE YEMEN DEVLERİN VE EN BİLİNMEZLERİN OLDUĞU TEHLİKELİ YER.. VE YEMEN veysel KARANİ NİN- KAHVENİN -KARANLIĞIN ÜLKESİ.. ve yemen sarı çöl...ve yemen RAHMANIN KOKUSUN GELDİĞİ YER ve yemen ...kabenin bir köşesi rüknü direğinin adı ;rüknü yemani ...açılmadık sırlarla dolu son hazinelerin beklediği yer..
ve MÜSLÜMAN TÜRKLER.. herkese yardım etmek isterken kendi halklarını unutan türkler.. cesur türkler.. aldıkları maaşlar faturalarına yetmezken ,devletin vergi üstüne vergi bindirdiği her şeyden artık ahlakı erozyona uğramış türkler..yine de yardım edeceklerdir.. islam dini sadaka ve zekatı emreder..ama devlet her aldığın ürüne vergi üstüne vergi koyar ki ,çoğu malın kendi değerinin üzerinde ahlaksızca sömürüdür..halk devletine benzer..hiç bir fırsatı kardeşini kazıklamakta kaçırmaz ve zam üstüne zam yapar-TÜRKLER karaborsacılığı yani VARKEN YOK YOK YAŞAMAYI ÇOK SEVERLER... devlet bu huyu bildiğinden son kalan yastık altı altınlarınıda alıp ,sanala bankaya yatırmalarını emreder ki, maddi altınlar yine ingilizlere-abd ye gidebilsin böylece halkın hiç bir maddi güvenceside kalamasın..emir büyük yerden ..... ve . ve amma aynı zamanda babayiğit ülkemiz, osmanlıdan kalan her ülkeye manen babalık yapmak ister.. BİR TÜRLÜ DÜŞMEYEN SON MÜSLÜMAN ÜLKE TÜRKLER ..SIKI DURUN DAYANIN -DÜŞMEK YOK.ZAFER BİZİM UNUTMAYIN !!
ve TC. sadece UYGUR TÜRKLERİNİ HEP GÖRMEZDEN GELİR ,NEDEN ? bir vakitler budist olup pasifliği seçip göktürk imp luğunu yıktıkları ve o şahane ilimleri bizden başka herkese verdikleri için mi? timur ve cengiz hanı çıkarttıkları için mi? ve bugün çinlilerin-japonların-korelilerim vs sahip oldukları herşeyin ağababaları olan uygur türkleri ,çinin toplama kaplarındalar... ve işkenlerle öldürülen uygur müslüman türklerinden asla bahsedemeyiz neden ?
oysaki tüm ezoterik kayıtlarda en ari mu halkı aryanlar onlardır..ama asla o kayıtlarda "türk diyemez atalarına" ve agartalılar ve bugün abd nasayı yöneten budist şambala ile uzaylı can işbirlikçiler belli ki buna izin vermez..
VE AFGANİSTAN KEŞMİR ..tüm bu olayların ilk başladığı yer..rusya abd nin girdikten sonra islam ülkelerinin hepsini sıradan helak ettiği başlama noktası ve KEŞMİR tüm ezoteriklerin içinin gittiği budizmin ve eşleştirdikleri hz isa nın üssü.. ve şambalanın agartanın da merkezi...
oyun büyük ama ayet var.ALLAH TÜM OYUN OYNAYANLARIN OYUNLARINDAN DAHA İYİ OYNAR VE TÜM İYİ KÖTÜ PİYONLAR bilsede bilemesede sadece O NA ÇALIŞIR..o yüzden biz iyi tarafı -aydınlığı -güzel olanı seçelim..
BİR GÜN İYİLERİN DE KAZANACAĞINI GÖRMEK ÜMİDİ İLE ,ÜMİDVARIZ ..
yılbaşı hediyenizi buyrun buradan yapın inşallah
nur cihan
*****************************
YEMEN'E YARDIMINIZI BEKLİYORUZ Yangın bu kez Yemen'de, yine önce ÇOCUKLAR ölüyor, Dünya seyirci, zalim kim diller söylemiyor,Hayat durmuyor 500 bine yakın ÇOCUK açlıktan ölümün eşiğinde. Yüreğimiz sızlıyor çare olmaya gitmenin önünde engel çok aşılamaz mı? Elbette aşılır, aşacağız ve ellerinden tutacağız. Desteğinizi bekliyoruz. Yemen Yardımınahttp://www.gonulluler.org/…/yemen-multeci-kamplarina-yardim…, Tüm bağışlara www.gonulluler.org/bagislar linkinden
0216 0505 17 37, 0533 0526464, 0533 0526565 Numaralı Telefonlarımızdan ulaşabilir, Hesap ismi: Bir insan Dünyaya Bedeldir Sağlık ve Eğitim Köyleri Gönüllüler Derneği hesabımıza ait TR28 0001 2009 8550 0016 0000 37 iban numaramıza YEMEN yazıp havale edebilirsiniz.

1 yorum:

  1. İyi hoş ta Rahman ın nefesi yenen den geliyor hadisi, yemeni işaret etmiyor ki. H Muhammed sav efendimize yardımcı olan Ensar ı işaret ediyor. Gerçek yemen değil.

    YanıtlaSil