6 Eylül 2024 Cuma

din =bilim=teknoloji=insan =icad = insanın simyası ve kimyası analizleri yeni mürşidlerin teknikleri


göçebeler SES ayinini büyü olarak kullanırken , yerleşik medeni halklarsa :) ŞEKİLLERİ yaratım büyü ayini olarak kullanırlarmış..ses ve şekil içiçe de kullanılmış halklar karıştıkça tabii..
eweet ...RENE GUENON un İNİSİYASYONA TOPLU BAKIŞLAR( ..çeviren MAHMUT KANIK) kitabına yine devam ediyoruz..bu bölümde insiyetik sırlar ve ayinler ve teşkilat adamlarının nitelikleri var ..ben göz attım işime geldiğini anlayıp yazacağım bilginize yani günümüzde yaşayan ayin ve sembol ve ayini gerçekleştirenlerin niteliklerine bakacağız ...aslında benim anladığım yaptığımız her hareket ve fiil bir ayin olabilir çünkü sonunda bir hayali maddeleştiriyor bir. bakıma insanca yaratıyoruz değil mi? fiillerimiz ve niyetlerimiz uyumlu ise o rahmani şifalı huzur veren oluyor ve niyetimiz ve eylemlerimiz. negatifse o huzursuzluk veren ve ortamı bozan yaratımlar oluyor..
yanii huzur veren korumalı bir elektrik ve çarpan ve senin canını yakan bir kaçak elektrik yayını var ...

mesela ülkemizde artık sık sık yaşayan uluorta herkesin içinde soyunup çifleşen kişiler aslında en kadim büyüyü yapıyorlar biliyor musunuz ?... ben bunu ilk DEMİRCİLER VE SİMYACILAR KİTABINDA sanırım yine aynı şahsa ait bilgilerde öğrenmiştim..mesela kadim devirlerde bir simyacı çiftçi BİR MEYVEYE BAŞKA BİR MEYVEYE AŞILAYACAK DİYELİM ve bu o zamanda genel olarak pagan tabiata uyumlu yaşayan halklar için en büyük küfür olduğundan simyacı bunu aynın gözükmediği en karanlık gecede yapıyor..ve ağaca başka bir meyvenin dalını aşılarkende YANINDA GETİRDİĞİ SABİ İKİ KÜÇÜK KARDEŞ OLAN KIZ VE OĞLANI YANINDA ÇIPLAK İLİŞKİYE SOKUYORMUŞ.. yani eylem ve büyü ve şekil ve niyet aşılama böylece gerçekleşiyormuş.. bugünde halkımızdaki aşırı dejenerasyon böyle HALKIN AHLAKINI DEZONFARMASYONA AŞILAYARAK ALIŞTIRA ALIŞTIRA NORMALLEŞTİRİYORLAR ve bir süre sonra bizde batı dünyasındaki gibi bunları sıradan kabul edeceğiz..

birde kadim menkıbe var..hz ibrahim için hazırlanan ateşi ne yaparlarsa yapsınlar bir türlü yakmayı başaramaz nemrutun adamlar ve sonra bir simyacı kahin bana bırakın der ve yaşlı fakir büyücü bir kadının kız ve oğlan kimsesiz iki torununu para ile satın alır ve çocukları soyup herkesin içinde ve ateşin yanında çiftleştirir ve sonra ateşi yakarlar ve bu sefer ateş yanar ve ....
bunlara törensel büyü deniyormuş..

ve ala silsiletihim kadim geleneksel bir tekke ayinine katıldınız diyelim ..oradaki meşk ve sonra olan zikir ve hareketlerde inisiyasyonda söylenemeyen sırların icrası varmış diye de kitap yazıyor bilginize..mesela halvetilerde devran ve bir şey topu diye zikir var ya hani işte onu galaksiler ve atom altı veya soyut suyun içindeki cevalan halimiz olarakta bugünkü ilimle kolayca anlayabilirsiniz gibi..aynı ritüel ve ayin. ve sözler kabe tavafı ve hac da toplu yapılır mesela..SILA-İ RAHİYM-RUHUN GELDİĞİ YERİ VE HALİNİ UNUTMAYIP HATIRLAMASI VE ŞİFASI İÇİN YAPILIR.. VE KABE MUCİZELERİN NAKLEN YAYIN HALİNDE MADDELEŞTİĞİ CELALİ BİR YERDİR..

mesela bugün sanal medya da ülkemiz ve dünya için en ağır ölüm ve acı haberleri okuyabilmek ve videolarını görebilmek için pek çok sexi video ve reklamı izlemek ve sürelerinin dolup geçmesini beklemek zorundayız değil mi?..işte buda aslında simyasal iblisi teşkilatın bir ayini ve o olayları değersizleştirip hükümsüz kılıp halkı olaylara duyarsız hale getirme eylemidir..o yüzden halkımız tüm şehit haberlerine-çocuk -kadın taciz ve ölümlerine ve olup biten her anormal haksız kötülüklere dahi mekanikselleşerek tepkisiz edildi.. ruhsuzlaştı kısaca ..şehvet ve para için yaşayan ama ruhları olmayan yaratıklara evriliyoruz..ilahi ruh bizde barınamayacağından bize maalesef yaklaşamıyor..hayvani ruhlarımızla işi götürüyoruz....

uzakdoğu öğretileri ile ilgilenen hemen çoğu kişinin evinde ayin tütsü -mum-sunu vs ile dolu bir tapınak yeri vardır değil mi ? ..meditasyon yapmak içinde belirli imajine ve eşyalara sahip oluruz ...ve günümüzde yeniden insanlar tütsüler-kokular-yarı değerli değersiz taşlar vs eşyaların enerjilerini ve metafizik varlık ve esmaların enerjilerini davet ederek kendilerince bir şeyler yani büyüler yapıyorlar değil mi?...evet ama esma çekenlerde aynını yapıyor diyebilirsin..de tabii... herkes sırları öğrenmek ve görmek istiyorda ondan ...

işte bu kitapta SIR denilen şeyin asla ve kata kimseye söylenemeyeceği ve anlatılamayacağıda var .. çünkü diyor bu anlatılamaz ... bende diyorum ki ,SIRLAR DA KİŞİSELDİR VE SANA SIR OLAN BANA SIR DEĞİLDİR VE SIRRIN SIRRI SIRRIN SIRRI DİYE DİYE SONUNDA ZATEN SIRSIZ AYNAYA CAM A GELİNMİYOR MU ve sonra ne deniyor sır filan yoktu-sır sendin yanii değil mi?..kendini öğrenmek içindi tüm bilmeceler ve seni hevesle yolda tutmak içinde tüm yalanlar ...

işte kişiler FERDİYET MAKAMINA GELİNCE KENDİ ZAT LARIYLA TANIŞIYOR OLABİLİRLER HERHALDE..yani ZAT-I ALİNİZ diyoruz ya .. işte kişilerin zat ı ALİ leriyle tanışamalrı herhalde ALİ SIRRI nı tanımaları da olabilir bilemiyorum şimdi bilmem kaçıncı defa aynı şeyi yazıyorum çünkü benim idrakim bu kadar maalesef..daha iyisini sen bana yaz lütfen :)

böylece ne öğrendik o youtuberlerin size bir sır vereceğim dedikleri şeylerin hiçbiri sır filan değilmiş.. birde nitelikler bahsinde bu teşkilatın adamlarının her konuda mükemmel bedensel özelliklere sahip olması gerektiği de var ..çünkü adam sesle ayin yapıyorsa frekansı doğru titreştirmesi gerekmiş..bedeninde rahatsızlık varsa -mesela omuru yamuksa kundalini doğru çalışamazmış ve içindeki omur sıvısı yani ASA SUYUMUZ İÇİNDEKİ İLİM SUYUNU TAŞIRAMAZMIŞ :) VE bu organlar doğru çalışamayacağından ayinde doğru olmazmış diye yazıyor kitapta ama ben buna katılamayacağım çünkü bilali habeşinin dili peltek olduğu ve bazı harfleri yanlış söylediği halde hz peygamber efendimiz ezanı ona okutturur ve onun diğer mükemmel arapça ile okuyanlardan daha etkili olduğunu söylermiş..

başkaaa..haaa ..dünyanın holywood -isisin kutsal odun ateşi şeytan uşağı müzik piyasasının hemen her klip ve konseri aleni satanist çiftleşme ve bu yozlaşmayı aşılama büyüsüdür ve artık herkes bunu zaten biliyor.. dikkat edin bu tarz müzik ve video yapmayan asla o piyasaya girip şöhret olamıyor değil mi?... filmler ve diziler artık sadece bu konular hakkında yapılıyor farkında iseniz ve hemen herkes bu konularda sayısız kamp ve eğitimden geçiriliyor çünkü biz başa sarıyoruz ve ilk devirlerdeki gibi paganik bir çağ ve çok az sayıdaki haniflerin sahasına doğru evriliyoruz...o yüzden bunları takip edip farkına varmalıyız..

bugün yeni nesil tıpçılar kişisel gelişim dersleri alıyor ve aldılar ve astroloji ve geleneksel tekke mürşid ve uzakdoğu kamp ve nefes teknikleri deneyimlediler ve eskiden alay edilen yaşam koçları yavaş yavaş bu zamanın akademili mürşidlerine dönüşmeye başladı..ve mürşidlerin ilimleri psikolglarınki ile birleşince ve üstüne beynin çözülen sınırlarıda eklenince yüksek kalitede mürşidleri yakında göreceğiz demektir.. ama KALP NEDİR VE KALBİ ANLATAN DAHA TEK BİR İLİM VE BİLİM ADAMI ÇIKAMIYOR NEDENSE..YANİİİ KADİM MÜRŞİDLERİN EKMEĞİ HEP BAKİİ .AŞK ONLARIN İŞİ OLMAYA DEVAM EDECEK..


ve yeni akademik inisiyeler artık kolayca HAYAL ALEMLERİ yaniii zihni ve bedeni çözmeye de başladılar ..yanı mürşidlerin bildikleri felsefe ve hikmet i de çözüyorlar ..özel bir acaip devriyeye girdik ..bu kadar aşırı bilgi ve görülerle yapay zeka ve diziler ve sıradan insanların tekamülleri yarıştırılıyor..insanın kazanması lazım tabii geleneksel olarak ..
aşağıdaki bu zamanın ruh bilimci yeni mürşidlerinden gayet güzel kolay bilgiler öğrenebilirsiniz..özellikle TULPA denen hayali maddeleştirebilen insanları ve çocuklarımızı ve kendimizi çözebilmek ve ağır travmalarımızla yüzleşebilmek için içimize bakmayı gayet anlaşılır şekilde bizlere ücretsiz selsebilane hayrına öğretebiliyorlar..işte bunlar rahmani teşkilatın adamları diyebilirz bu analmda..neden ?çünkü KORKUTMUYOR-HUZURSUZ ETMİYOR VE RAHATLATIP HUZUR VE ŞİFA VEREREK DÜĞÜMLEDİĞİMİZ BÜYÜLEDİĞİMİZ KARMALARIMIZIN DÜĞÜMLERİNİ ÇÖZMEYİ ÖĞRETYORLAR..

bugün kadim inisiye -irşad ilimleri hakkı ile açıklanabilir hale ergitildi aslında..çünkü DİN =BİLİM= TEKNOLOJİ=İNSAN =İCAD GERÇEKLEŞTİ..

devam edecek
nur cihan

ve not:konuya ekleyeceğim videoyu bulamadım ve kimi seyrettiğimi hatırlayamadığımdan şimdilik yazısal bir okunarak ayin eylemi deneyimleyeceksiniz görsel sonra..unutma ilk emir ne :OKU -İKRA değil mi?okudukça maddeleştirirsen sende tulpa dar olabilirsin :)

ilk defa izlediklerimi hatırlayamadım ve bulamadım ama oytungiller daha önemli bizi bize analiz yapıyorlar herkes izlemeli ve zorla izletmeli















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder